praca szef kuchni Sokółka, praca kucharz Sokółka
Dbałość o wysoki standard obsługi gości
Nadzorowanie jakości serwowanych dań
Tworzenie ofert kulinarnych oraz menu
Kontrola stanów magazynowych
Kontrola jakości i sposobu serwowania dań
Prowadzenie szkoleń dla pracowników
Zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu
Nadzorowanie kontaktów z dostawcami
Przygotowywanie dań z zachowaniem najwyższych standardów jakości
Wymagania
co najmniej 2-letniego doświadczenie w branży hotelarskiej na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa
znajomość rynku gastronomii
doświadczenie w kierowaniu ludźmi
praktyczna znajomość HACCP, ewidencji i kalkulacji gastronomicznej oraz BHP
odporność na stres
dyspozycyjność
Oferujemy
atrakcyjne wynagrodzenie
interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się organizacji z możliwością rozwoju zawodowego
dużą samodzielność w zakresie powierzonego obszaru
możliwość wdrażania własnych pomysłów
inspirującą i przyjazną atmosferę pracy w zgranym zespole
Klauzule informacyjne
Aplikuj